Durian; …pekena kat Keningau!

Assalamualaikum sahabat & readers~!

 

Tetiba malam nih rasa nak makan DURIAN!!! ohhh.. :o

 

Flash back…flash back….. memory be a hunter!

 

5dec 2012; durian hunting!

Ini cerita bulan December tahun lepas i.e. 2012.

Last 2 weeks aku di Bintulu…layan durian Sarawak sorang2. Kali nih… walaupon mood aku nak balik makan durian kat rumah (maksudnya kat semenanjung la), tp disebabkan ada colleagues drp Head Office yg dtg wat analysis kat mill adalah 1st time datang Tenom…so aku pon tumpang sekaki bila dorang nk rasa durian di Sabah. :lol:

 

It was a hectic day in mill. We went back around 8pm (kat Sabah dh mcm jam 9.30pm daa..) teros dropped for dinner. Captain kata kena isi perot dlu before makan durian…hehehe :D

 

Then… JOM layan my snap with Galaxy SIII ;)

pasar malam Keningau

 

Inilah Pasar Malam Pekan Keningau. JOM kita carik durian…jeng jeng jeng :)

durian

Yay..dah jupe DURIAN! Captain la yg otai pilih durian nih… ;)

ohh durian

Yummy…this is my favorite! Memang suker *muahhh*

IMG_20121205_204104

Kwan yang belanja. TQ Kwan… *wink*

———

Abes sudah cerita makan durian kat Keningau.

Malam ni…aku teringin plak nak makan durian. Ohhh… *sigh*

…bila aku rajin menulis (“,)

About these ads

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on January 12, 2013, in notes | nota and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. lor…patut la mcm kenal je diorg tu.. rupanya mr lee, pen dgn kwan…

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 838 other followers

%d bloggers like this: