Monthly Archives: April 2011

Black Swan; A Sensual Darkness!!!!

A Sensual Darknesss

Previous review in Kak Yan’s notes (Black Swan) is continued……(,”)

If Kabir Bhatia can come out wif a Malaysian version of Black Swan, I will be d 1st person who wanna watch it…Hehehehe…So long I haven’t watch dis kind of masterpiece, maybe not so interesting for others but for me, it’s an outstanding story…The plot might be quite boring as most of the time, the narration is only about a ballerina’s routines (ballet class, ballet practice, fights to get the main role and etc)…Sbb tuh tgk cite ni rse lame gilerrrr pdahal movie die is just 1 and ½ hour je kot…Tapi ke’Boringan’ die is sumtin you need to watch…Trust me (,”)…

 

d Boredom brings u to explore how perfection ruins a human’s life…

“MANUSIA TIDAK PERNAH SEMPURNA, SO CAN WE BE PERFECT????”

      

Ntahla….mungkin kte bley mencobe sbb kte punye AKAL dan KUDRAT yg TUHAN bg…Finding perfection is sumtin dat we can do…But to be PERFECT, Wallahu’alam….ak ni pon, stiap kerja x penah sempurna 100%…Hahahah…Bg aku yg msih mentah dlm hidup ni, Cukupla kte melunaskan tanggungjawab+kerja+sumtin semampu yg kte boleh ikot jalan yg benarrrr….Tp, jgnla jadikan alas an MAMPU tu utk x setelkan sumtin di tahap yg sepatutnyeee….ish3x

So, Black Swan brought me to explore a journey of a woman who struggled a lot to be perfect…The perfection made her lost her true beauty….From a very sweet & innocent gurl, she turned to be a very sensual, hostile & dark person…To be perfect, she sold her soul to the darkness & finally, she lost her life for PERFECTION…………

Life is Too Short…Live it wif Sumtin which can Cherish u in Hereafter….

Sesungguhnye, Hanye ALLAH yang SEMPURNA

 …Live Life wif Lots of Luvssss…

 <dot3>

 

KLIBF 2011; Kuala Lumpur International Book Fair

23april 2011; Pesta Buku!!!

Yeah… it was long I did not hang out with my D3000. As Book Fair started yesterday, so I took a chance to go to the Book Fair for spending time with the snapshot. Beside, decided to travel by public transport is exciting. Time to see many people moving here & there, see the crowded even during weekends. It’s Kuala Lumpur. Fun! 8)

Public transport is the BEST choice to avoid headache in traffic! Kereta aku parked at the Damai LRT station (saja aku pilih to begin the journey at Damai station…btw, aku bole pilih utk start drp Jelatek or Setiawangsa station je). Naik LRT terus ke Masjid Jamek station & then tukar naik STAR link continued to PWTCstation. Easy & appropriate for me to take pictures around. Loike! 😉

me wif my d3000 😉

      

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011

Organized by the Ministry of Education, Malaysia through the National Book Council (MBKM), together with the Malaysian Book Industry Council that comprises of the major players of the local book industry, KLIBF is definitely of the major events in the global publishing calendar. Now in its 30th year, KLIBF provides a networking opportunity to meet with the local and international publishing community.

Dah lama rasanya aku TAK berkesempatan to come to the book fair. I remember the last time I went to book fairs in year 2007. Hahaha…lama kot! So this time, I was really excited.

Ramai jgk pengunjung di awal pembukaan Pesta Buku nih (just launching yesterday…). The situation in each booth was a little crowded. Aku smpai lebih kurang jam 11 am. Aku start from Tun Hussein Onn Hall…kat ground floor.  Then, aku naik ke tingkat 1 seterusnya hingga ke tingkat 2. Kiranya SEMUA booth aku lawati. My favorite booths are Karangkraf, Telaga Biru, Utusan Publisher & Wiley Publisher. So, I spent more than 30 mins at favorite booths. Biarpon crowded, I don’t mind. Hikhikhik… Selain tuh, aku singgah gaks kat booth Hidayah Publisher, PTS publisher, Jasmine Publications, Kaki Novel Sdn Bhd, MOY, Creative Enterprise, Mc Graw Hill, Dewan Bahasa & Pustaka, Gempak Starz etc. Byk la kalo nk senaraikan sume, sbb almost all booth aku dropped in. Booth BESTA, CELCOM pon aku singgah gaks, hahaha…

macam-macam ada 😉

from my lens...gelagat mereka 😀

books... my choice!

Aku juga ambil bahagian dlm aktiviti yg dijalankan. Aku masok aktiviti Roda Kata by DBP, aku turut serta dlm sesi soal jawab di booth karangkraf, sertai kaji selidik majalah yg diminati, kuiz teka “buah apa ini?” oleh Perpustakaan Negeri Selangor & macam-macam lagi. Selain itu, aku dpt la juga jumpa Tun Dr. Mahathir yg melawat Pesta Buku ini pagi tadi, serta bertemu dgn penulis2 yg turut serta hadir memeriahkan booth publisher masing-masing. Paling best aku dpt jupe Dr. HM Tuah & Ust Pahrol. Adik Adi Putra pon aku jupe jugak.

Aku jgk TAK lupa beli buku utk bacaan tambahan di rumah. Walaupon xde bajet utk kali ini, tp aku spent jugak sket yg mana aku rs terbaik utk dimiliki. Lgpon bukan senang nk dpt promotion price utk selected book. Aku TAK lupa juga utk singgah kat booth iLuvIslam.com utk beli merchandise badges for my collection. hikhikhik… 😉

i spent for my most favorite...hikhikhik 😀

iluvislam.com merchandise 😉

Hampir 5hours aku lepak kat pesta buku nih. Tapi rs sekejap je. Kalo x kerana terdengar guruh yg berdentum kat luar sana tuh, tentu aku akan terus hanyot di alam buku ini. Sbbkan aku nih naik public transport, TAK de payung plak…tambahan plak dh visit all booth from ground floor upto 2nd floor, so aku pon beransur pulang dgn hati girang. Seronok & best! 😀

lepak lama sket kat cni...! 8)

Overall, I really enjoyed a day. In my view…this event is the perfect place for book lovers to get the latest books & promotions from publishers around the region. Book launches & lots of other activities are in place to suit all levels of the reading community.

Frenz…it worth to spend a day visit this book fair. Enjoy your day~!

…bila aku rajin menulis (“,)

Black Swan

20april 2011; movie time!!! 😀

Outstation kat bandar yg “agak” sepi dgn activity berfaedah pd waktu malam, memang membosankan! Bintulu…apa ada dgn bintulu yg masih diselubungi oleh hutan-hutan balak, & sebahagiannya dilitupi dgn ladang2 kelapa sawit? Takkan setiap kali dtg cni, kena lepak tgk live band (kat lobby hotel) or berkaraoke je…ohhh NO!

  

I loike movie time!!!

Layan la…esp bila dok lepak dlm bilik hotel yg xde channel best kat TV. Best tuh, lepak dgn Dot3 skali.

     

|Black Swan|

Ohhh… psychological thriller film yg betol-betol menjadikan aku geram, tertekan & finally it was the great movie 😉

Plot cerita yg agak berat, sometime membuatkan aku bengang  & penoh beremosi. It’s all about perfection! Bukan senang nk jadi perfect. Fitrah manusia sendiri inginkan kesempurnaan. Walhal, AKAL  telah menjadikan manusia makhluk yg hebat. Fuh…aku puas bermain dgn emosi spjg menonton, mmg PENAT tp BEST!!

   

What I can tell about the storyline?? Juz a brief synopsis… the movie is about production of Tchaikovsky’s Swan Lake ballet by a prestigious New York City company. The production requires a ballerina to play both the innocent White Swan and the sensual Black Swan. One dancer, Nina (Portman), is a perfect fit for the White Swan, while Lily (Kunis) has a personality that matches the Black Swan. When the two compete for the parts, Nina finds a dark side to herself….!

Seriously, Natalie Portman is really AMAZING! Play role as Nina that need to display a number of psychotic symptoms, including strong delusions & elaborate visual hallucinations, not that easy. And she did it well. She won the Academy Award for Best Actress for the film, AWESOME! Memang layaklah!!! Aku suker 😉

emosi...ilusi...permainan yg hebat oleh Natalie Portman 😉

“Black Swan is an instant guilty pleasure, a gorgeously shot, visually complex film whose badness is what’s so good about it. You might howl at the sheer audacity of mixing mental illness with the body-fatiguing, mind-numbing rigors of ballet, but its lurid imagery and a hellcat competition between two rival dancers is pretty irresistible.”

[Kirk Honeycutt; the Hollywood Reporter]

So…walaupon agak tertekan dgn plot-plot hebat sentuhan director film ini, at last i hv to admit that the movie was really leaves an impression in my heart. I gave 3.5 stars! 8)

If Kabir Bhatia can come out wif a Malaysian version of Black Swan, I will be d 1st person who wanna watch it…hehehehe… So long I haven’t watch dis kind of masterpiece, maybe not so interesting for others but for me, it’s an outstanding story… The plot might be quite boring as most of the time, the narration is only about a ballerina’s routines (ballet class, ballet practice, fights to get the main role and etc)… Sbb tuh tgk cite ni rse lame gilerrrr pdahal movie die is just 1 and ½ hour je kot… Tapi ke’Boringan’ die is sumtin you need to watchTrust me (,”)

<…> dot3

…bila aku rajin menulis (“,)

%d bloggers like this: