dot3; she’s writing sumthing!

8april 2011; full recharged myself.

 

Rasa mcm lama TAK wat entry. Last post was 4 days ago, hahaha! (poyo…😛 )

Btw…lately, aku x dpt nk cari masa terluang. Ada sj keje & aktiviti yg perlu dilakukan. Jadi…mcm dh lama jugaklah aku TAK spend masa dgn xtvt yg aku suka. Even nk cari idea tulis blog pon susah. Mcm2 dlm kepala nih…tapi TAK bole nk dipenakan. Hikhikhik😀

 

Hah…bila cte pasal blog nih, just to take the opportunity to welcome my junior writer (or writing protege?😀 ), DOT3. Bole la baca her 1st entry (ProteG3; posted on 2/4/2011). Hah..bole gaks kasi komen & berkenalan dgn cik adek saya yg sorg nih erk.

dot3 & mE 8)

 

Apapon, this is my OWN blog. Sume coretan, nukilan, photos yg aku kongsikan adalah idea & hak persendirian aku sendiri.

 

Bagaimanapon, rasanya TAK salah utk aku providing a platform to encourage people around me to contribute idea dlm blog nih. Sama-samalah kita berkongsi sesuatu yg bole menjadi teladan & iktibar kpd org lain. Walaupon kita sekadar meluahkan perasaan (sama ada gembira, marah, benci, teruja, terharu…etc).


Walaupon kebanyakkan cte ttg apa yg berlaku sekeliling aku sendiri. Walaupon kebanyakkan artikel ttg apa yg aku fikirkan. Walaupon kebanyakkan coretan ttg apa yg aku lihat…TAPI aku percaya, “yg baik dijadikan teladan, yg burok dijadikan sempadan”. And kita x bole nk syok sendiri…jadi aku sentiasa berusaha utk memperbaiki isi kandungan dlm blog aku ini sket demi sket.

 

SO… to encourage cik adek “putri suci” nih menulis, I decided to offer her to share stories with us. Beside that, bole la bring more readers to this weblog. Hikhikhik😀

 

Hopefully OUR stories will give a lot of fun to all (esp d’silent reader) & ourselves (of course la…hukhukhuk).

 

Harapan aku, sedikit ilmu & idea yg aku kongsikan…semoga ia mendtgkan manfaat utk kebaikan ummah, insyaAllah.

 

Dotekeep on writing, sis 8)

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on April 9, 2011, in notes | nota, story | kisah and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. weii,, aku pon nk jd protege ko jugak ;p … xoffer kat aku pon jd protege ko! haha.. aku pon nk tulis gak,,,caner mo jd protege ko?ade ujibakat ke ape?haha.. cptla, aku mo jd penulis blog terulung mcm ko wahai mentor!

    1 lagi,, ko xwish bday kat aku pn.. ;( ehe…

    • bro…nk jugak ke?? hahahaha😀
      ko dh ada blog sendiri, ko bole create page ikot suke ko! huhuhu…yg lain tuh, kita blaja sesama la erk…bole kan??😉

      btw, happy birthday (belated) bro. Aku x sempat nk wish semalam (8th).

  2. haha… amboiiii, protege lelaki xbole ke bos?amboiii…;p

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: