KLIBF 2011; Kuala Lumpur International Book Fair

23april 2011; Pesta Buku!!!

Yeah… it was long I did not hang out with my D3000. As Book Fair started yesterday, so I took a chance to go to the Book Fair for spending time with the snapshot. Beside, decided to travel by public transport is exciting. Time to see many people moving here & there, see the crowded even during weekends. It’s Kuala Lumpur. Fun! 8)

Public transport is the BEST choice to avoid headache in traffic! Kereta aku parked at the Damai LRT station (saja aku pilih to begin the journey at Damai station…btw, aku bole pilih utk start drp Jelatek or Setiawangsa station je). Naik LRT terus ke Masjid Jamek station & then tukar naik STAR link continued to PWTCstation. Easy & appropriate for me to take pictures around. Loike!😉

me wif my d3000😉

      

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011

Organized by the Ministry of Education, Malaysia through the National Book Council (MBKM), together with the Malaysian Book Industry Council that comprises of the major players of the local book industry, KLIBF is definitely of the major events in the global publishing calendar. Now in its 30th year, KLIBF provides a networking opportunity to meet with the local and international publishing community.

Dah lama rasanya aku TAK berkesempatan to come to the book fair. I remember the last time I went to book fairs in year 2007. Hahaha…lama kot! So this time, I was really excited.

Ramai jgk pengunjung di awal pembukaan Pesta Buku nih (just launching yesterday…). The situation in each booth was a little crowded. Aku smpai lebih kurang jam 11 am. Aku start from Tun Hussein Onn Hall…kat ground floor.  Then, aku naik ke tingkat 1 seterusnya hingga ke tingkat 2. Kiranya SEMUA booth aku lawati. My favorite booths are Karangkraf, Telaga Biru, Utusan Publisher & Wiley Publisher. So, I spent more than 30 mins at favorite booths. Biarpon crowded, I don’t mind. Hikhikhik… Selain tuh, aku singgah gaks kat booth Hidayah Publisher, PTS publisher, Jasmine Publications, Kaki Novel Sdn Bhd, MOY, Creative Enterprise, Mc Graw Hill, Dewan Bahasa & Pustaka, Gempak Starz etc. Byk la kalo nk senaraikan sume, sbb almost all booth aku dropped in. Booth BESTA, CELCOM pon aku singgah gaks, hahaha…

macam-macam ada😉

from my lens...gelagat mereka😀

books... my choice!

Aku juga ambil bahagian dlm aktiviti yg dijalankan. Aku masok aktiviti Roda Kata by DBP, aku turut serta dlm sesi soal jawab di booth karangkraf, sertai kaji selidik majalah yg diminati, kuiz teka “buah apa ini?” oleh Perpustakaan Negeri Selangor & macam-macam lagi. Selain itu, aku dpt la juga jumpa Tun Dr. Mahathir yg melawat Pesta Buku ini pagi tadi, serta bertemu dgn penulis2 yg turut serta hadir memeriahkan booth publisher masing-masing. Paling best aku dpt jupe Dr. HM Tuah & Ust Pahrol. Adik Adi Putra pon aku jupe jugak.

Aku jgk TAK lupa beli buku utk bacaan tambahan di rumah. Walaupon xde bajet utk kali ini, tp aku spent jugak sket yg mana aku rs terbaik utk dimiliki. Lgpon bukan senang nk dpt promotion price utk selected book. Aku TAK lupa juga utk singgah kat booth iLuvIslam.com utk beli merchandise badges for my collection. hikhikhik…😉

i spent for my most favorite...hikhikhik😀

iluvislam.com merchandise😉

Hampir 5hours aku lepak kat pesta buku nih. Tapi rs sekejap je. Kalo x kerana terdengar guruh yg berdentum kat luar sana tuh, tentu aku akan terus hanyot di alam buku ini. Sbbkan aku nih naik public transport, TAK de payung plak…tambahan plak dh visit all booth from ground floor upto 2nd floor, so aku pon beransur pulang dgn hati girang. Seronok & best!😀

lepak lama sket kat cni...! 8)

Overall, I really enjoyed a day. In my view…this event is the perfect place for book lovers to get the latest books & promotions from publishers around the region. Book launches & lots of other activities are in place to suit all levels of the reading community.

Frenz…it worth to spend a day visit this book fair. Enjoy your day~!

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on April 23, 2011, in event | peristiwa, photography and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: