…in one saturday!

14may 2011; Saturday… it’s weekend!

Fuh…rsnya mcm panjang betol hr nih. Start drp pagi keluar…smpai malam baru balik ke rumah. Eh…jgn salah sangka plak, ni bkn buang masa x tentu arah…ini aktiviti hjg minggu bersama my big famili!

..event notification!🙂

Dh terbangon lambat…TAK jadi nk jogging kat bukit gasing. So ktorg jogging kat tmn tasik titiwangsa je. Yg penting… berpeloh & sihat!

me @titiwangsa! besttttt *wink*

Lpstu teros ke sek 8, PJ. Handing over ceremony?? hahaha… btw, ktorg ramai2 visit umah atok yg baru siap renovation. Wah…rumah nih BANYAK kenangan! TAK dpt nk dinafikan…masa kecik2 dlu, kami dijaga oleh arwah nenek (aku pegi time cuti skolah jer..& tdo kat umah nenek dgn sepupu lain) kat umah nih. Di umah nih jugalah ktorg (cucu atok la…cousins & me) bermain bersama, makantdo ramai2 & bergadoh-gadoh jugak! Skrg ktorg dh meningkat belia, kenangan & memori inilah yg merapatkan hbgn kekeluargaan kitaorg. “1 hati keluarga harmoni” hikhikhik😀

...rumah yg penoh dgn kenangan!! 8)

And…lunch hour tuh, ada org belanja KFC barrel! yay…best😀 ! tenkiu kakLa…

bowling nite...

Malam plak…dgn sepupu sepapat aku jugaklah, ktorg lepas geram kat bowling center. Main kat ole-ole, sek 18 s.alam (plak…hikhikhik). Sonok la dpt kumpul ramai2. Aku pon dh lama x baling bole boling nih…fuh, nasib baik berbisa lagi! hehehe🙂

Cukup satu hari sabtu aku berlalu!

Biarpon penat, tapi gembira dpt bersama seisi keluarga tercinta~! yay…😀

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on May 15, 2011, in notes | nota and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: