Congratulation; hairie & jairoby ;)

11june 2011; selamat pengantin baru to hairie & jairoby!😎

Fuh…rasanya mcm dh lama TAK mencoret di blog. A lot of thing happenned in this week. Alhamdulillah, apapon sumenye dipermudahkan🙂

Back to the track…just wanted to share about hairie’s receiption ceremony! Congratulation😉


Tersesat!!! Itulah yg dpt aku kongsikan with all of u! hahaha…Fyi, kenduri hairie berlangsung kat umah family die kat Pantai Balok, kuantan, pahang. This is 1st time jugak aku nk ke kawasan Balok nih. Punye la ikot signboard Swiss Inn Kuantan, tup tup…aik, sesat???!!! hahaha😀

btw, xdelah terok sgt. Cuma terlajak smpai ke pantai Cherating. Jadi, sempatlah ktorg membeli kopok lekor berbungkos2, hehehehe… (hikmah sesat tuh…) Sebenarnya, map ke rumah kenduri tuh agak konfius, esp bagi org2 luar kawasan mcm aku nih. Nk harap GPS, aku skrg nih xde gajet yg mcmtu (buat masa ni la…ms akan dtg x pasti, ekekeke). At last smpai jugak umah kenduri…& disambut oleh pengantin baru sendiri. Yay😀

Majlis nih simple & sempoi. Cuaca pon baik…alhamdulillah. Masa kami tiba, tetamu masih ada lagi. Cuma aku x sempat nk jupe dgn member2 SD jelah sbb dh “agak” terlewat sket. Khabarnye bos dtg, mill operation team pon hadir, and jupe en. taufek (& family) jugak. Lps serah hadiah, aku kena isi GUEST BOOK!!! huhuhu…mengarot la aku kasi wish kat dlm buku tuh. Pastu makan & bergambo! FYI…aku kebetulan plak pakai sama theme dgn pengantin, hahaha… Hairie kena kasi credit kat aku nih!!!  hehehe😉

i wish u...guest book!!!😉

 

..sempat jupe en. Ruhaizat!😀

I am happy to congratulate hairie & jairoby. Semoga perkahwinan ini diberkati Allah & berbahagia hingga ke syurga.

seLamat penganTiN baRu, hairie & jairoby🙂

**tenkiu kat adik aku yg temankan pegi kenduri hairie nih.

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on June 12, 2011, in event | peristiwa and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Patut ar tudung pon kuning sedondon ngan Yah, hihi..

  2. kopek lekor yg sodap…

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: