Jeans; masok office?

Assalamualaikum sahabat & readers~!

 

7march 2012; aku yg biasa tapi rasa luar biasa 😉

 

Hari ini dgn cerita kelakar… half way nk ke Tennamaram Mill, tetiba dpt call drp Hairie bgtau BOS kata hari nih masok ofis. *erk?*

 

So… dengan seluar jeans, t-shirt SD (attire utk ke mill)… aku masok ofis. Gempak la kan… smpai ofis dgn Mai pon dah kul 9.30 pagi. After having heavy breakfast (kat ofis..ala-ala lps tension tersangkot dgn jams yg terok), barulah start kerja. Actually, biasa je cuma rasa je luar biasa.. sbb kalo pakai jeans pon ke ofis, aku tak pakai yg jenis lusuh outdoor sangat. 😆

 

.

Apapon… ikot arahan BOS utk berjaya dlm kerjaya. Selagi ia tak melanggar hukum-hukum Islam. InsyaAllah.

Sekian cerita kelakar hari ini. Kelakar ker? Hahaha… :mrgreen:

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on March 7, 2012, in notes | nota and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: