Makna bacaan solat

Assalamualaikum sahabat & readers~!

 

2apr 2012; on leave!

Alhamdulillah, setelah selesai urusan yg pelbagai, lpstu balik berehat kat umah ajer. Surfing itu ini…and i found this!!!

 

 

 

Just shared with all…even though I believe most of you dah tahu or already watched this video, tp tak salah rasanya utk berkongsi tentang ini kat journal aku ni. I really adore the presentation. JOM fahami makna bacaan solat dlm bahasa melayu supaya kita mudah menghayatinya dlm solat seharian 5 waktu. Semoga solat kita akan lebih khusyuk. Wa’alahualam.

 

Credit to ervus & iproduction for uploading this video. Jazaakallahu khairan. Semoga usaha saudara diberkati Allah.

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on April 2, 2012, in entertainment, notes | nota and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. yup…itu yang terpenting dan terbaek…bila faham akan maksudnya..mudahan akan lebih khusyuk.

    • mcm tu la abg afzan. Dgn kecanggihan technology skrg, senang kalo kita nak ingat & kongsikan bersama adik2 yg lain. InsyaAllah, semoga bermanfaat.😀

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: