…it’s not just a postcard!

Assalamualaikum sume sahabat~!

 

3apr 2012; i got postcard!

Btw…dah lama tak jupe DOTE! Memang kalo dgn cik adek nih, bila jupe..slalu rasa mcm dah lama tak jupe. TAPI kali nih mmg betol2 lama dah tak jumpe die pon. hehehe😆

 

 

And…guess what?

Bole plak die baru nak kasi postcard yg dah lama die niat nak kasi tapi dok simpan dlm calender meja die kat ofis. Ermm… walaupon agak dah basi isi kandungan postcard nih, but i love it so much. TQVM adek…! muahhhhhh:mrgreen:

 

 

Adei… comel tuh memang la, tapi siap dgn nametag skali tuh yg tak tahan. hehehe😀

 .

Dote kata… dah lama die nak kasi poskad nih, drp sebelom die kawen lagi. Erkkkk😮

Apapon…thanks my adek putri!

.

As I told before… time isn’t what makes a friendship last. It’s love & devotion that keeps the tie between us. Bear in mind, friendship is the golden thread that ties all hearts together~! Wish our friendship will be lasting forever😉

“The most beautiful thing we can experience is the mysterious, it is the true source of art, science, and friendship.”
[Albert Einstein]

 

All above, aku memang rindu nak lepak2 dgn Dote & Mid. Lama tak dengar dorang ngomel2…wehhoooo😀

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on April 3, 2012, in notes | nota and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: