Ain & Noh; we happy you’re got married…CONGRATS!

Assalamualaikum sahabat & reader~!

1sept 2012; Ain’s wedding, kenduri….!😀

 

Walaupon dah backdated – still not too late to wish “Semoga Perkahwinan Ain & Noh mendapat keberkatan & rahmah Allah – Congratulation”.

 

Perghh…mana nk start cte???
Cukoplah kalo aku katakan kitaorg – d’Bangkok Gurlz gembira dpt meraikan majlis kenduri Ain.

 

So guess what??? kitaorg ber-6 d’sengaL BFF selamat juga smpai di rumah kenduri spt yg dirancangkan. Alhamdulillah, perjalanan kami dipermudahkan. Walaupon beberapa kali ktorg terpaksa buat U-turn…tp tak la smpai u-turn teros balik, hikhikhik. Yang penting, dptlah ktorg memeriahkan majlis dgn makan sebanyak yg ktorg suka serta tumpang happy tgk ain tersenyum spjg masa melayan lensa camera. Lensa camera??? ohh ktorg pon tak lepas peluang bergambo bersama pasangan mempelai…🙂

 

JOM..aku share cerita aksi kitaorg & pengantin yg sempoi!


“Assalamualaikum wahai tuan rumah…”
Walaupon jalan nk ke rumah Ain from Kuantan nih tak la susah sgt…tp kitaorg still miss the junction. U-turn jelah..yg penting selamat sampai, yay~! 😉

.

Bingkisan DOA mengiring bungkusan ktorg agar kedua pengantin diberkati, dirahmati & dihimpunkan dalam kebaikan oleh Allah s.w.t.

Selamat Berbahagia Ain & Noh – d’sengaL BFF:mrgreen:
.

Hah…actually, majlis ini majlis utk 2 pasangan pengantin!

wehhooo…congrats jugak utk Atie & Fariz😉

“Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair. Amin” – doa kami untuk ke2-2 pasangan pengantin.

.

Excited… “sedapnye cake tuh… alorr, mcm kat KL xde kan??”

“punch card..with guest book!! Nnt bole claim TOL kat Ain” …doa utk pengantin berkekalan hingga ke syurga Firdausi *wink*

.

Guess what??? Tak sangka instinct aku nk pakai baju raya pegi kenduri Ain…  aku btol2 ikot theme pengantin baru. Amek berkat berbakol-bakol la aku nih! hikhikhik😆

.

“Wishing you both much love, joy and happiness always”

6 BFF; sue, mimie, lin, kakYan, dikyah & zura

.

“terima kasih tuan rumah..kami balik dlu yer!” …byk lg plan lepas nih! hikhikhik😉

“hallooo… nk report pemandu kereta hitam takmo ikot arahan signboard!”😎

.

Alhamdulillah. Majlis berlangsung dgn lancar & sempurna di mata kami. Makan pon sedap..esp nasi minyak & ayam goreng berempah tuh. Choc buffet pon ada gaks…trend dh skrg ni utk attract kanak-kanak. Apapon…kami tumpang gembira.

Ain & Nohsemoga perkahwinan ini diberkati Allah & selamat berbahagia. Amin.

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on September 4, 2012, in event | peristiwa, photography and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: