June 2013; …instastory!

Assalamualaikum sahabat & readers~!

26june 2013; …it was too silent!!!

Wah…lama kot aku tak coret-coret kat cni. Ikot rekod blogging aku kebelakangan nih, mmg this month is the worst. Masuk hari nih, baru 2 artikel je aku post…ohhh NO! *errr*

Just back into the track…!

Apsal aku sibok sgt lately?! Ermm… hanya Allah yang Maha Tahu. Aku terpaksa meletakkan keutamaan kpd perkara lain yg lebih penting. But..this doesn’t mean that aku mengabaikan blog kesayangan nih… as my writting principle – “do it in a convenient way”.

So…!
Apa nak cerita??!

JOM layan instaSTORY aku sepanjang bulan nih… flashback!!! 😀
.
20/5/2013Happy Birthday Mid!

Wah… as usual, Dote definitely came out with the idea for surprising her bestfriend! Yeah… and I will alwiz support her boombastic idea! *wink*

Hah..korang igtkan bole la aku goyang kaki sbb jd penyokong utama idea bernas si Dote nih. No…no, no! Aku dpt task kena siapkan birthday stuff utk birthday celebration lunch tuh nnt. Walaupon aku tak creative sgt… plus mmg takde masa pon sbb mmg aku just balik from outstation in week before tuh, aku tetap gave my best contribution to this small party. It’s a friendship.

mid birthday (4)Look…! Sempat gaks la aku mengasah bakat creative diri sendiri. Belasah aje la…!

.

So…cer teka apa surprisenya?!

mid birthday (3)Mid kena jawab sume soklan explorace. Hahaha… lepas tu baru bley makan-makan!

.

mid birthday (2) sengaL… memang tak bole dok depan camera! hahaha😀

.

mid birthday (1)Happy Birthday Mid~! *muahh*

.

1/6/2013 SDGG 2013!

Perghh…this time aku mmg tak bole nak excuse lagi. Tennis Tournament in Sime Darby Group Games (SDGG) represent Plantation Division!

Hahaha…seriously it was long time I’m not playing in tournament. Even I can’t remember when my last tournament, hahaha… Rindu la gaks! Tapi sbb tennis is apart of my life, I’m alwiz playing tennis with my beloved sis. Kebolehan aku main tennis mmg dah dikenalpasti since I was transferred to HQ last 3 yrs. Maklum la..bila dpt raket tennis, mmg bakat mengendalikan raket tuh tak bole nak disorok. Bila org dah tau… nak menyorok pon susah. Hahaha..😀

SDGG (1)

Apapon, sume ni tak menyusahkan or mengganggu aku pon. Cuma pembahagian masa tuh mmg cabaran hebat la. Hahaha…

SDGG (3)

Overall Plantation was the champion in SDGG! Tennis – 1st runner up. Alhamdulillah. Next year kena atur strategi baek punya!😀

SDGG (2)

TQ Nad… boleh tahan gaks ko datang jadi penyokong di tengah panas terik tuh! Hehehe🙂

.

Hah.. spjg June ni, mmg aku outstation sana cni. Merlimau – Paloh – Bintulu – Tenom – Sandakan – Bintulu.

Bila serious…~!

me_&_work (3)me_&_work (2).

Bila focus…~!

me_&_work (1).

Bila comot…~!

me_&_work (5).

Bila mereng…~!

me_&_work (4).

 

Alhamdulillah. Walaupon nmpk mcm seronok la g sana cni, tp tanggujwb terhadap keje tu mmg mencabar. Tak sempat nak bersenang-lenang pon. Masa itu emas!

IMG_20130626_130742

All above… I’m enjoyed my life😉

.
Dah… abes cte. Hope u all have a great day.
Last but not least… TQ to all silent readers for alwiz coming back & read my stories!

Terima kasih Allah.

…bila aku rajin menulis (“,)

About yanchor

I’m a person with extra.ordinary passion! ...wherever you go, go with all your h.e.a.r.t.!

Posted on June 26, 2013, in event | peristiwa, notes | nota, story | kisah and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comment please ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: